Remodelare corporala – Cellu M6 – Endermologie LPG

Remodelare corporala cu CELLU M6 – LPG – MECANOTRANSDUCTIA – 23 de ani de Cercetare si Inovatie Stiintifica – tehnologii de ultima generatie 100% naturale.

Cellu M6 – remodelare corporala – esenta stimularii celulare

Comunitatea Stiintifica Internationala atesta faptul ca tratamentele prin endermologie confera o intensa stimulare celulara, singura solutie pentru rezultate naturale vizibile, de lunga durata si noninvazive.
Cea mai noua stiinta, LPG – Mecanotransductia, un proces noninvaziv, trateaza procesul de imbatranire si localizeaza depozitele de grasime. Reactiveaza fibroblastul (productia de elastina si colagen) si promoveaza activitatea adipocitelor (lipoliza celulelor de grasime).

Tratamente cu Cellu M6 – remodelare corporala

TEHNOLOGII combinate pentru INGRIJIRE la SUPERLATIV! Aceasta este a saptea generatie de dispozitive Cellu M6. Este rezultatul a 25 de ani de cercetare si dezvoltare in endermologie. Ofera cea mai noua tehnologie in ceea ce priveste stimularea celulara, ofera peste 20 de programe pentru nevoile celor mai exigenti clienti: cu capetele tratamentului ”Roll” pot fi realizate o multime de miscari pentru a personaliza fiecare tratament in functie de dorintele si necesitatile clientilor.

Cellu M6

LIFTMASSAGE stimuleaza celula, completeaza tehnicile medicale actuale mai ales in zonele greu de tratat asa cum este zona interioara a coapselor, spate, fata si straturile de celulita. LPG-a fost intotdeauna constient de beneficiile colaborarii cu Comunitatea Internationala a medicilor, orice afirmatie este dovedita stiintific.

Se produce stimularea sanatoasa a colagenului. Colagenul din derma este in cea mai mare parte responsabil de lasarea pielii. De aceea, colagenul este una din tintele tratamentelor. Printre numeroasele metode de stimulare a producerii de colagen, metodele NATURALE si MECANICE sunt cele mai cautate si preferate. Este dovedit stiintific ca prin tratamentele de remodelare corporala/ endermologie Cellu M6, se obtine o intindere mecanica a fibroblastului care stimuleaza producerea de colagen. Acest mecanism se numeste “MECANOTRANSDUCTIE”. Metodele termice si chimice de producere a colagenului duc la o traumatizare a tesutului. Orice metoda cu rezultate vizibile imediate, duce la crearea de FIBROZA care in timp afecteaza elasticitatea si supletea pielii.

LIPOSUCTIA efectuata cu aparatul de remodelare corporala/endermologie LPG – Cellu M6 dreneaza excesul de lichide mult mai rapid, iar LIPOMASSAGELE netezesc straturile adipoase pana la o reducere marcanta. Cellu M6 este un aparat uimitor pentru pielea lipsita de fermitate, adipoasa si celulitica, lucreaza direct la celulele de grasime sau celulita, ducand la rezultatele dorite fara efecte secundare. Este singurul aparat MEDICAL – DERMATOCOSMETIC in REMODELARE CORPORALA recunoscut in intreaga lume.

Cellu M6 – secretul starurilor dezvaluit

Cellu M6Endermologia este cea mai buna metoda la ora actuala in ceea ce priveste tratamentele de SLABIT, CELULITA, REMODELARE CORPORALA si ANTIAGING.  LPG – LIPOMASSAGE, completeaza perfect exercitiile realizate de mine” spune Gunnar Peterson, o celebritate internationala din lumea fitness – Los Angeles, antrenor personal al multor staruri ca: Penelope Cruz,  Jeniffer Lopez, Sylvester Stalone… Toate starurile prezente la ultimul Festival de la Cannes s-au bucurat privat de secretele LIPOMASSAGE si LIFTINGMASSAGE cu LPG – Cellu M6.

Va invitam si pe dvs. sa fiti STARUL nostru si sa va lasati rasfatata /ti de tratamentele noninvazive de endermologie cu rezultate uluitoare si constante Cellu M6  -celulita, kg in plus, anti – aging.

Tratamentul de endermologie este delicat, gentil dar foarte eficient. Ce este LIPOMASSAGE?  Un proces unic ce reactiveaza metabolismul adipocitelor (celulelor de grasime) ce activeaza lipoliza (eliberarea grasimii) prin stimularea receptorilor beta responsabili cu eliminarea celulelor adipoase. Ce este MECANOTRANSDUCTIA? Un tratament de endermologie exclusiv cu Cellu M6 – aceasta tehnica elimina grasimea si celulita ”incapatanata” din locuri cheie, grasime ce rezista chiar si dupa dieta si exercitii.

Indicatiile tratamentului de remodelare corporala – LPG Cellu M6

– Tratamente pentru zonele cu grasime, rezistente la dieta si exercitii,
– Tratamente de reconturare corporala,
– Tratamente ce tintesc celulita,
– Tratamente intensive pentru pielea lasata,
– Tratamente venoase, limfatice, revitalizante.

Durata unui tratament de endermologie trebuie sa atinga 45-50 de minute pentru a pune in miscare celulele adipoase si a activa zonele celulitice. Tratamentul de endermologie se face intr-un costum special de folosinta unica.

Alegeti tratamentul pentru celulita de la DermaVital.

Descoperiti tratamentele noastre de remodelare corporala: electrostimulare, masaj terapeutic, reflexoterapie, drenaj limfatic.